Produse de marca originale

Produse-de-marca-originale

Toate produsele comercializate de noi sunt originale, de cea mai bună calitate.

Oferim numai produse atent selectionate, prezentate in stare de la impecabila la foarte buna, dupa ce au fost in prealabil curatate minutios cu produse non-toxice. Orice altă practică ar fi împotriva codurilor noastre de etică. Vizitati-ne magazinul fizic pentru a va convinge de nivelul calității serviciilor și produselor oferite de noi. Suntem o companie prezentă şi respectată în tyoate judetele din Romania.

Cum de produsele noastre sunt atât de ieftine?

Aceasta este o întrebare foarte frecventă şi legitimă în esenţă, având în vedere că preţurile noastre sunt cu adevarat foarte accesibile (surprinzător de mici). Produsele noastre sunt în unele cazuri cu până la 70% mai mici decât cele practicate de alte magazine de mobila second hand, în condiţiile în care vindem acelasi produs.

Cum este posibil? Răspunsul este simplu si se bazează pe 2 argumente:

  1. Noi lucrăm cu marje de adaos mult mai mici. Nu ținem să facem profituri mari imediat, ci ne-am asumat misiunea de a înlesni accesul oamenilor la produse de calitate și avem o strategie pe termen lung.
  2. Spre deosebire de alţi comercianţi, volumul nostru anual este mai mare – prin urmare putem oferi preturi extrem de avantajoase.

Multumită tuturor acestor aspecte suntem capabili să oferim produse de calitate superioara la preţuri pe care cu greu le veţi găsi în altă parte.