Banii inapoi garantat

RETRAGEREA DIN CONTRACT FĂRĂ A PREZENTA VREUN MOTIV (RETURNAREA PRODUSELOR)

Regretați alegerea făcută? Nu vă temeți să cumpărați mobila second hand de la noi. Vă puteți retrage din contract fără a prezenta vreun motiv, în termen de 14 zile.

Când mă pot retrage din contract, fără a prezenta vreun motiv?

Ne puteți returna orice produs cumpărat în magazinul nostru. Excepție fac produsele care:

a) Au fost fabricate sau personalizate conform solicitărilor dumneavoastră (de exemplu, canapea retapitata)

b) Nu pot fi returnate din motive de igiena (de exemplu, produsele care intră în contact direct cu alimente sau animale de casa)

Ambalarea cadou

De asemenea, în cazul în care ați optat pentru ambalarea cadou sau ambalarea ecologică a produselor, nu vă puteți retrage din contract pentru serviciul de ambalare cadou sau ambalare ecologică, odată ce bunurile au fost deja ambalate, serviciul fiind deja furnizat. Vă rugăm să rețineți că ambalăm produsele dvs. imediat după plasarea comenzii.

În plus, nu vă puteți retrage dintr-un contract referitor la produse ambalate cadou, din momentul în care am ambalat deja produsele. Ne permitem să vă atragem atenția că răspundeți, conform legii, de reducerea valorii produselor, ca urmare a manipulării acestora într-o manieră diferită de cea necesară pentru a vă familiariza cu natura, cu caracteristicile și cu funcționalitatea produselor. În asemenea cazuri, vă putem rambursa doar o sumă proporțională.

Cum procedez în cazul retragerii din contract fără a prezenta vreun motiv?

Este necesar să ne comunicați decizia dumneavoastră de a vă retrage din contract, în termen de 14 de zile de la livrarea produselor. Cel mai simplu este să ne contactați la adresa de e-mail contact@rehaul.ro sau la numărul de telefon +40 734 264 642. Puteți folosi și modelul de formular pentru retragerea din contract, pe care îl găsiți aici.

Trebuie ca, fără întârziere și nu mai târziu de 14 zile de la data retragerii din contract, să returnați produsele la adresa REHAUL, Str. Taberei Nr. 3, Popesti-Leordeni, IF 077160 sau să le aduceți personal la unul dintre magazinele noastre. Dacă, urmare a încheierii contractului, ați primit de la noi gratuit produse suplimentare („cadou”), și acest cadou trebuie returnat.

Rambursăm prețul de achiziție în termen de 14 zile de la data retragerii dumneavoastră din contract. Conform legii însă, avem dreptul să așteptăm mai întâi să returnați produsele, pentru a efectua plata.