PENTRU COMPANII SI PERSOANE

Cauti mobilier nou

pentru birouri sau pentru acasa?

Oferta Rehaul se extinde. Acum oferim atat mobilier second hand de calitate premium, cat si o selectie de mobilier nou pentru birouri sau pentru locuinta.

Toate serviciile sunt incluse

Servicii incluse: livrare/preluare, demontare/remontare, manipulare, impachetare. Optional asiguram depozitarea in hala sau in containere specializate, precum si in locatiile clientului.

Care este procesul de comanda de mobilier nou pentru birouri sau de casa?

Acum oferim spre vanzare si mobilier nou atat pentru companii, cat si pentru persoane fizice. Oricine are nevoie de piese de mobilier functionale, ergonomice si cu un design placut. Rehaul ajuta companiile si persoanele fizice sa-si achizitioneze mobilierul de care au nevoie prin serviciul de cumparare. Anumite piese de mobilier nou pentru birouri sau de casa sunt eligibile pentru serviciul buy-back.

Rehaul face tot posibilul să vă propună doar produse de mobilier de inchiriat in stare impecabila si atent selectionate de specialisti in design de interior si tehnicieni.

Rehaul garanteaza cea mai larga gama de produse in stoc. Piesele inchriate si comercializate de noi sunt de cea mai bună calitate și fără vicii ascunse. Incercam cat mai mult cu putință să descriem prin imagini și cuvinte posibilele imperfecțiuni ale produselor. Vă oferim cu drag orice fel de informații suplimentare, inclusiv vizionarea mobilierului si articolelor marunte de decoratiuni prin videocall.

Rehaul selectioneaza, triază, verifică și dezinfectează minutios mobilierul second hand, atât înainte de procesare si afisare in magazinul fizic, cât și înainte de livrarea catre cumparator. Echipa noastra foloseste exclusiv substanțe de curatare si dezinfectare ecologice, non-toxice, care nu dăunează nici materialelor din care sunt facute produsele, nici mediului înconjurător.

Doriți mai multe sugestii de produse si consultanta gratuita privind asortarea gamelor sau mobilarea unui spatiu anume? Vă punem la dispoziție online întreaga noastră gamă de mobilier de inchiriat si mobilier de vanzare, inclusiv piese unicat, vintage si antichitati.

Magazinul si showroom-ul Rehaul se afla in Str. Taberei Nr. 3, Popești-Leordeni, Jud. Ilfov. Vizitati-ne! Programul nostru de lucru este: Luni-Sâmbătă, 09:00-18:00. Duminică: Închis.

Rehaul asigura livrare gratuită în Popești-Leordeni, cu ambalare, manipulare si montaj incluse. Oferim livrare imediată în București sau oriunde în țară, la prețuri avantajoase, începând de la 90 de lei/livrare.