Mobila de casa

PIESE UNICAT SI GAME COMPLETE

Dulapuri

Pastreaza ordinea

Canapele si fotolii

Acasa inseamna confort

Bucatarii

Ergonomie in bucatarie

Mese si scaune

Pentru sufragerie si bucatarie

Dormitoare

Paturi si noptiere

Vintage

Piese retro si antichitati

Ce vei gasi la noi?

Mobila de casa bine aleasa iti transforma locuinta intr-o oaza de confort. Fie ca esti in cautarea unei canapele spatioase sau a unor scaune confortabile pentru a te relaxa acasa, fie ca preferi sa mobilezi apartamentul cu piese mix-and-match, Rehaul te scoate din impas. Mentine ordinea cu biblioteci si etajere functionale, cauta printre comode pe cea potrivita pentru electronicele tale si compara solutii de depozitare. De asemenea, avem paturi si noptiere pentru dormitor si multe modele de birouri ergonomice pentru zona de lucru.

Rehaul face tot posibilul să vă propună doar produse de mobilier de inchiriat in stare impecabila si atent selectionate de specialisti in design de interior si tehnicieni.

Rehaul garanteaza cea mai larga gama de produse in stoc. Piesele inchriate si comercializate de noi sunt de cea mai bună calitate și fără vicii ascunse. Incercam cat mai mult cu putință să descriem prin imagini și cuvinte posibilele imperfecțiuni ale produselor. Vă oferim cu drag orice fel de informații suplimentare, inclusiv vizionarea mobilierului si articolelor marunte de decoratiuni prin videocall.

Rehaul selectioneaza, triază, verifică și dezinfectează minutios mobilierul second hand, atât înainte de procesare si afisare in magazinul fizic, cât și înainte de livrarea catre cumparator. Echipa noastra foloseste exclusiv substanțe de curatare si dezinfectare ecologice, non-toxice, care nu dăunează nici materialelor din care sunt facute produsele, nici mediului înconjurător.

Doriți mai multe sugestii de produse si consultanta gratuita privind asortarea gamelor sau mobilarea unui spatiu anume? Vă punem la dispoziție online întreaga noastră gamă de mobilier de inchiriat si mobilier de vanzare, inclusiv piese unicat, vintage si antichitati.

Magazinul si showroom-ul Rehaul se afla in Str. Taberei Nr. 3, Popești-Leordeni, Jud. Ilfov. Vizitati-ne! Programul nostru de lucru este: Luni-Sâmbătă, 09:00-18:00. Duminică: Închis.

Rehaul asigura livrare gratuită în Popești-Leordeni, cu ambalare, manipulare si montaj incluse. Oferim livrare imediată în București sau oriunde în țară, la prețuri avantajoase, începând de la 90 de lei/livrare.

Creeaza un interior placut pana in cele mai mici detalii