EXCLUSIV PENTRU COMPANII

Cea mai economica sursa de

mobilier de inchiriat

Ai pornit o noua afacere sau te extinzi in noi spatii? Cu ajutorul serviciului de mobilier de inchiriat prin Rehaul, iti mobilezi rapid si ieftin intregul spatiu de lucru sau chiar locuinta personala.

TRANSPORT GRATUIT

Livrarea este gratuita pentru toate comenzile de mobilier de inchiriat in Bucuresti si Ilfov.

BUY-BACK

Vinzi inapoi catre Rehaul piesele de prisos si te creditam catre o noua comanda de mobilier de inchiriat / vanzare.

RELOCARE SI DEPOZITARE

Oferim suport complet pentru relocare si spatii de depozitare pentru mobilier de inchiriat.

Mobilier de inchiriat si echipamente de birou de firma! Preturi imbatabile! Transport gratuit in Bucuresti!

Servicii incluse: livrare/preluare, demontare/remontare, manipulare, impachetare. Optional asiguram depozitarea in hala sau in containere specializate, precum si in locatiile clientului.

Mobila de casa

INCHIRIAZA SAU CUMPARA

Mobila de birou

INCHIRIAZA SAU CUMPARA

Care este procesul de comanda de mobilier de inchiriat?

Acum oferim cel mai divers inventar de mobilier de inchiriat atat pentru companiile mici, cat si pentru companiile mari. Pentru ca angajatii sa isi poata desfasura activitatea in mod confortabil si eficient, au nevoie de piese de mobilier functionale, ergonomice si cu un design placut. Rehaul ajuta companiile sa-si finanteze mobilierul de care au nevoie prin serviciul de inchiriere si serviciul buy-back. Scaunele ergonomice, mesele de consiliu, canapelele de vizitator si panourile despartitoare pentru birouri sunt printre cele mai cautate piese, pe care Rehaul le poate oferi intr-o gama variata si de la marci de renume. Oferim si inchiriere de echipamente IT: laptopuri, monitoare, proiectoare, whiteboards s.a.m.d.

Rehaul face tot posibilul să vă propună doar produse de mobilier de inchiriat in stare impecabila si atent selectionate de specialisti in design de interior si tehnicieni.

Rehaul garanteaza cea mai larga gama de produse in stoc. Piesele inchriate si comercializate de noi sunt de cea mai bună calitate și fără vicii ascunse. Incercam cat mai mult cu putință să descriem prin imagini și cuvinte posibilele imperfecțiuni ale produselor. Vă oferim cu drag orice fel de informații suplimentare, inclusiv vizionarea mobilierului si articolelor marunte de decoratiuni prin videocall.

Rehaul selectioneaza, triază, verifică și dezinfectează minutios mobilierul second hand, atât înainte de procesare si afisare in magazinul fizic, cât și înainte de livrarea catre cumparator. Echipa noastra foloseste exclusiv substanțe de curatare si dezinfectare ecologice, non-toxice, care nu dăunează nici materialelor din care sunt facute produsele, nici mediului înconjurător.

Doriți mai multe sugestii de produse si consultanta gratuita privind asortarea gamelor sau mobilarea unui spatiu anume? Vă punem la dispoziție online întreaga noastră gamă de mobilier de inchiriat si mobilier de vanzare, inclusiv piese unicat, vintage si antichitati.

Magazinul si showroom-ul Rehaul se afla in Str. Taberei Nr. 3, Popești-Leordeni, Jud. Ilfov. Vizitati-ne! Programul nostru de lucru este: Luni-Sâmbătă, 09:00-18:00. Duminică: Închis.

Rehaul asigura livrare gratuită în Popești-Leordeni, cu ambalare, manipulare si montaj incluse. Oferim livrare imediată în București sau oriunde în țară, la prețuri avantajoase, începând de la 90 de lei/livrare.