Metode de plata si livrare

FACTURARE ȘI PLĂȚI

Modalitățile de plată puse la dispoziție de REHAUL sunt următoarele:

card bancar (online)
transfer bancar (ordin de plata)
cash, prin ramburs la livrare.
Pentru siguranta ta, a angajatilor nostri si a curierilor, iti recomandam sa alegi plata cu cardul.

Costul produselor
Toate produsele de pe site-ul rehaul.ro au preturile afisate in RON si includ TVA.

Plata online prin card bancar
Simplu si rapid, acest mod de plata iti ofera posibilitatea de a cumpara pe rehaul.ro in deplina siguranta.

Cardurile acceptate pentru efectuarea platii sunt carduri de credit sau de debit emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2). Magazinul rehaul.ro foloseste ca procesator de carduri NETOPIA mobilPay. Plata prin card este o metoda sigura, datele cardului tau nu vor fi stocate de catre procesator, ele fiind securizate si trimise direct catre serverul bancii. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca REHAUL.
Pentru efectuarea platii va trebui sa introduci numarul cardului tau, data expirarii si codul CVV2/CVC2 (ultimele trei cifre inscriptionate pe banda de pe verso). De asemenea, beneficiezi de o securitate sporita a tranzactiilor cu cardul bancar gratie tehnologiei 3DSecure, cel mai inalt standard international in materie de securitate a platilor pe Internet, implementat de Visa International si MasterCard.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, bancile din Romania au introdus un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.
Tranzactiile se vor realiza in lei, la cursul de schimb al bancii la care esti inrolat, indiferent de moneda in care vei lansa comanda sau de contul din care faci plata. Pentru efectuarea platii nu se retine nicio taxa suplimentara. Dupa ce plata a fost efectuata veti primi un e-mail de confirmare.

Plata prin transfer bancar (ordin de plata)

Dupa trimiterea comenzii, veti primi toate informatiile necesare care trebuie inscrise pe ordinul de plata. Livrarea comenzii se face doar dupa confirmarea incasarii platii. Pentru accelerarea procesului, te rugam sa ne contactezi si sa ne trimiti o copie dupa ordinul de plata.

Plata prin ramburs
Plata se face exclusiv in lei, integral, in momentul livrarii comenzii la adresa specificata. In cazul livrarii produselor de catre curier, plata se face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

TRANSPORT / Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate de pe website-ul rehaul.ro online sau telefonic la numarul +40 734 264 642 se face in felul urmator:

gratuit, pentru comenzi a caror valoare totala depaseste 100 lei;
pentru comenzi sub 100 lei contra costului de 15 lei / comanda.
Livrarile se fac oriunde in Romania, prin firma de curierat partenera, compania DPD, dupa receptionarea comenzii. Livrarea coletelor se face la adresa specificata de client, in maxim 5-10 zile lucratoare de la data primirii comenzii.

In perioada sarbatorilor legale pot exista intarzieri in livrarea comenzilor datorate de volumul mare de comenzi receptionate sau aglomerarii de livrari prin firmele de curierat nationale, caracteristica sarbatorilor.

Daca pachetul nu poate fi livrat (destinatarul nu raspunde, adresa specificata de cumparator este gresita etc), vei fi contactat telefonic de catre curier. Daca nu se poate lua contact cu destinatarul, coletele raman la curierul zonal 7 zile, dupa care revin la Vanzator.

Ambalare cadou

Vânzătorul va asigura ambalarea corespunzătoare a produselor și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare. La cererea expresa a cumparatorului, produsele pot fi livrate in ambalaj cadou, contra unei taxe suplimentare de 5 lei / comanda.

Livrarea in afara teritoriului Romaniei
Vânzătorul va putea efectua livrarea comenzilor si pe teritoriul Uniunii Europene, la cererea expresa a cumparatorului. Pretul transportului va fi calculat si transmis spre acceptare inainte de initierea transportului efectiv.